Αναζήτηση - Τεχνική Στήριξη Πληροφοριακών Συστημάτων Σχολικών Μονάδων

Αναζήτηση για:

Για αναζήτηση σε συγκεκριμένη περιοχή επιλέξτε:

Ημερομηνία ανάρτησης

Λέξη κλειδί που αναζητήθηκε: Προδιαγραφές Σχολικού Εργαστηρίου 2015 v2 | Συνολικά βρέθηκαν 2 αποτελέσματα.

Τίτλος Περιγραφή Ημ/νία συγγ. Ημ/νία ανάρ. Hits
Προδιαγραφές Σχολικού Εργαστηρίου 2015 v2
(Βιβλιοθήκη/Προδιαγραφές ΣΕΠΕΗΥ - Σχέδια διαγωνισμών)
Στο παρόν έγγραφο θα βρείτε ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια ενός ΣΕΠΕΗΥ. Μαζί με τις προδιαγραφές υπάρχει και μία εκτίμηση κόστους ώστε το σχολείο να γνωρίζει πόσο περίπου κοστίζει ...

Στο παρόν έγγραφο θα βρείτε ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια ενός ΣΕΠΕΗΥ. Μαζί με τις προδιαγραφές υπάρχει και μία εκτίμηση κόστους ώστε το σχολείο να γνωρίζει πόσο περίπου κοστίζει κάθε επιμέρους αντικείμενο του ΣΕΠΕΗΥ. Στην εκτίμηση του κόστους έχουν συνυπολογιστεί και τυχόν ακαδημαϊκές εκπτώσεις που δικαιούνται τα σχολεία.

Οι τεχνικές προδιαγραφές είναι ενδεικτικές και όχι υποχρεωτικές για τα σχολεία. Τα σχολεία μπορούν να τροποποιήσουν κάποιες από τις τεχνικές προδιαγραφές από προαιρετικές σε υποχρεωτικές. Σε περίπτωση που επιθυμούν περαιτέρω προσαρμογή των προδιαγραφών στις ανάγκες τους αυτό να γίνεται με τη συνδρομή του ΚΕΠΛΗΝΕΤ στο οποίο ανήκουν.

Βοηθητικά για την αξιολόγηση των PCs υπάρχει ενδεικτικός πίνακας με τα αποτελέσματα μετρήσεων εξοπλισμού με διαφορετικά χαρακτηριστικά (μητρικές, επεξεργαστές μνήμες, σκληροί δίσκοι κλπ) σύμφωνα με το μετροπρόγραμμα BAPCo SYSMARK 2012 που χρησιμοποιείται και στις τεχνικές προδιαγραφές.

Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 3491
Προδιαγραφές ΣΕΠΕΗΥ 2015-2
(Κύρια σελίδα/Νέα)
Στη Βιβλιοθήκη εγγράφων στην κατηγορία Προδιαγραφές ΣΕΠΕΗΥ - Σχέδια διαγωνισμών υπάρχουν διαθέσιμες ενδεικτικές Προδιαγραφές Σχολικού Εργαστηρίου 2015 v2 για την προμήθεια ενός ΣΕΠΕΗΥ. Μαζί με τις ... Κυριακή, 05 Απρίλιος 2020 Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016
Login στον κόμβο τεχνικής στήριξης

Συνδεθείτε μέσω της Υπηρεσίας Πιστοποίησης του ΠΣΔ

Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους
Νεότερες αναρτήσεις του κόμβου
Αιτήματα Helpdesk