Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Linux/mate-system-monitor"

(Νέα σελίδα με 'Το '''gnome-system-monitor (Παρακολούθηση συστήματος)''' είναι εργαλείο του Ubuntu Linux, με το οποίο μπορούμε...')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Το '''gnome-system-monitor (Παρακολούθηση συστήματος)''' είναι εργαλείο του Ubuntu Linux, με το οποίο μπορούμε να δούμε και να ελέγξουμε τις διεργασίες που εκτελούνται στο σύστημά μας.
+
Με την εφαρμογή '''gnome-system-monitor (Παρακολούθηση συστήματος)''' μπορούμε να προβάλλουμε βασικές πληροφορίες για το σύστημά μας και να παρακολουθούμε τις διεργασίες που εκτελούνται στο σύστημα, την χρήση των πόρων (επεξεργαστής, μνήμη, δίσκος, κτλ.) και τα συστήματα αρχείων. Μπορούμε επίσης, να χρησιμοποιήσουμε την '''Παρακολούθηση συστήματος''', για να τροποποιήσουμε την συμπεριφορά του συστήματός μας.

Αναθεώρηση της 12:36, 13 Οκτωβρίου 2015

Με την εφαρμογή gnome-system-monitor (Παρακολούθηση συστήματος) μπορούμε να προβάλλουμε βασικές πληροφορίες για το σύστημά μας και να παρακολουθούμε τις διεργασίες που εκτελούνται στο σύστημα, την χρήση των πόρων (επεξεργαστής, μνήμη, δίσκος, κτλ.) και τα συστήματα αρχείων. Μπορούμε επίσης, να χρησιμοποιήσουμε την Παρακολούθηση συστήματος, για να τροποποιήσουμε την συμπεριφορά του συστήματός μας.