Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Linux/sch-scripts/Χρήστες/Διαγραφή χρηστών"

(Νέα σελίδα με 'Η εφαρμογή {{Sch-scripts}} δίνει την δυνατότητα διαγραφής των χρηστών του συστήματος.')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η εφαρμογή {{Sch-scripts}} δίνει την δυνατότητα διαγραφής των χρηστών του συστήματος.
+
Η εφαρμογή {{Sch-scripts}} δίνει την δυνατότητα διαγραφής των χρηστών του συστήματος. Για να διαγράψετε ένα χρήστη:
 +
# Επιλέξτε το χρήστη/ες που επιθυμείτε από την λίστα της αρχικής οθόνης της εφαρμογής
 +
# Κάντε κλικ στο μενού {{menu|Χρήστες|Διαγραφή χρήστη...}} ή στο {{menu|Διαγραφή χρήστη...}} από το αναδυόμενο μενού που θα σας εμφανιστεί κάνοντας δεξί κλικ στον/ους επιλεγμένο/ους χρήστη/ες.
 +
# Τέλος, στον διάλογο επιβεβαίωσης πατήστε {{Button|Ναι}}. <br/>{{Notice|Από προεπιλογή οι αρχικοί κατάλογοι των χρηστών διατηρούνται στο σύστημα. Εάν επιθυμείτε και την διαγραφή των αρχικών καταλόγων επιλέξτε {{Select|Να διαγραφούν και οι αρχικοί κατάλογοι των παραπάνω χρηστών}}.}}

Αναθεώρηση της 12:56, 19 Μαρτίου 2014

Η εφαρμογή Application-ubuntu-sch-scripts.png Διαχείριση ΣΕΠΕΗΥ (sch-scripts) δίνει την δυνατότητα διαγραφής των χρηστών του συστήματος. Για να διαγράψετε ένα χρήστη:

  1. Επιλέξτε το χρήστη/ες που επιθυμείτε από την λίστα της αρχικής οθόνης της εφαρμογής
  2. Κάντε κλικ στο μενού  Χρήστες  Διαγραφή χρήστη...  ή στο  Διαγραφή χρήστη...  από το αναδυόμενο μενού που θα σας εμφανιστεί κάνοντας δεξί κλικ στον/ους επιλεγμένο/ους χρήστη/ες.
  3. Τέλος, στον διάλογο επιβεβαίωσης πατήστε Ναι.

    Dialog-information.pngΑπό προεπιλογή οι αρχικοί κατάλογοι των χρηστών διατηρούνται στο σύστημα. Εάν επιθυμείτε και την διαγραφή των αρχικών καταλόγων επιλέξτε Hand.png Να διαγραφούν και οι αρχικοί κατάλογοι των παραπάνω χρηστών.