Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Windows/Για την pdf έκδοση"

(Νέα σελίδα με '==Σχετικά με την pdf έκδοση του οδηγού== {{Για την pdf έκδοση}} ===Πνευματικά Δικαιώματα=== Τόσο η pdf ...')
 
Γραμμή 7: Γραμμή 7:
  
 
{{Hint|Οι αναγνώστες μπορούν να έχουν πρόσβαση [{{server}}/wiki/Windows στην wiki έκδοση του οδηγού] που περιέχει πάντα τις ανανεωμένες πληροφορίες.}}
 
{{Hint|Οι αναγνώστες μπορούν να έχουν πρόσβαση [{{server}}/wiki/Windows στην wiki έκδοση του οδηγού] που περιέχει πάντα τις ανανεωμένες πληροφορίες.}}
<br>
+
 
 
[[Αρχείο:Min-cti-ts-espa-logos.png|350px|center]]
 
[[Αρχείο:Min-cti-ts-espa-logos.png|350px|center]]

Αναθεώρηση της 12:14, 28 Φεβρουαρίου 2014

Σχετικά με την pdf έκδοση του οδηγού

Ο οδηγός αυτός σε μορφή pdf δημιουργήθηκε με το εργαλείο mwlib της εταιρίας PediaPress GmbH που διατίθεται σαν Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα και τροποποιήθηκε κατάλληλα από την ομάδα Τεχνικής Στήριξης της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του ΙΤΥΕ-Διόφαντος. Η pdf έκδοση του οδηγού θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (ανά έτος ή νωρίτερα εφόσον έχει τροποποιηθεί σημαντικά το περιεχόμενο του wiki).

Το υλικό του οδηγού έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του έργου "Υποστήριξη Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Επιστημονικά και Τεχνολογικά Θέματα 2020" που χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τόσο η pdf έκδοση του οδηγού όσο και η wiki έκδοση χορηγούνται με την ακόλουθη άδεια:
Το περιεχόμενο του wiki δίνεται με άδεια χρήσης CCPL (Creative Commons Public License) τύπου: Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές. Cc-by-nc-sa-v3.0-88x31.png

Δηλαδή επιτρέπεται η επεξεργασία και αναδιανομή του με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να κάνετε την αναφορά:


Μη Εμπορική Χρήση — Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έργο αυτό για εμπορικούς σκοπούς.
Παρόμοια διανομή — Εάν αλλοιώσετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε περαιτέρω βασισμένοι στο έργο θα μπορείτε να διανείμετε το έργο που θα προκύψει μόνο με την ίδια ή παρόμοια άδεια.Περισσότερα για το συγκεκριμένο τύπο αδειοδότησης θα βρείτε στον ιστότοπο της Creative Commons όπου υπάρχει και το νομικό μέρος του πλήρους περιεχομένου της άδειας.


Info-32.pngΟι αναγνώστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην wiki έκδοση του οδηγού που περιέχει πάντα τις ανανεωμένες πληροφορίες.


Min-cti-ts-espa-logos.png