Διαχωρισμός μιγμάτων |
![]() |
Πολλές φορές οι κοιλότητες των βράχων στις ακτές γεμίζουν με θαλασσινό νερό. Καθώς ο ήλιος θερμαίνει το νερό αυτό εξατμίζεται και μένει το αλάτι. Αυτός είναι ένας φυσικός τρόπος διαχωρισμού των συστατικών ενός μίγματος, όπως είναι το θαλασσινό νερό, και τον χρησιμοποιούμε στις αλυκές. |
![]() |
|||
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλοί τρόποι διαχωρισμού μιγμάτων. |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |