Επικοινωνία με την Τεχνική Στήριξη

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη και το περιεχόμενο του κόμβου: Ιωάννης Σιάχος, Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, Ι.Τ.Υ.Ε. - Διόφαντος

Τηλ: 2610-960327

Fax: 2610-960490

email: info “παπάκι” ts “τελεία” sch “τελεία” gr

Δ/νση: Κτήριο “Δ. Μαρίτσας”, Οδός Ν.Καζαντζάκη, Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, 26504

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του Ενημερωτικού Κόμβου (πχ λάθος links) ή προτάσεις βελτίωσης του web site μπορείτε:

Προσοχή χρησιμοποιείστε τα παραπάνω στοιχεία μόνο για θέματα περιεχομένου του ίδιου του κόμβου της Τεχνικής Στήριξης (πχ https://ts.sch.gr & https://ts.sch.gr/software & https://ts.sch.gr/wiki)


Για προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία υπηρεσιών του Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ. ή υπολογιστικού εξοπλισμού της σχολικής μονάδας ή προβλήματα με τη γραμμή Internet / δρομολογητή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ticket για τη Σχολική/Διοικητική Μονάδα στο σύστημα HelpDesk χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο ΠΣΔ, ή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνος ΠληΝεΤ της περιοχής σας, στα στοιχεία που αναφέρονται στη σελίδα Επικοινωνία ΠληΝεΤ.

Για προβλήματα των υπηρεσιών του ΠΣΔ, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κατά τόπους υπηρεσίες υποστήριξης του ΠΣΔ ή καταγράψτε το αίτημά σας στο https://helpdesk.sch.gr

To top