Στον παρόντα δικτυακό χώρο παρέχεται σε online μορφή το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό για την Α'Βάθμια & Β'Βάθμια εκπαίδευση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα του λειτουργικού σας συστήματος και του φυλλομετρητή που διαθέτει ο Η/Υ σας.

Τα συγκεκριμένα λογισμικά έχουν "χτιστεί" σε τεχνολογία flash. Την 1η και μόνο φορά που θα χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό, στις αλλαγές οθονών, θα πρέπει να "κατέβουν" τα αντίστοιχα .swf αρχεία και ίσως παρουσιαστεί μικρή καθυστέρηση.
Επειδή τα δημοφιλή περιβάλλοντα περιήγησης στον παγκόσμιο ιστό πληροφοριών (πχ Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge) έχουν σταματήσει ή πρόκειται να σταματήσουν άμεσα (εντός του 2020) την υποστήριξη σε flash, java κτλ, προτείνουμε την εγκατάσταση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Pale Moon, το οποίο θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τις παραπάνω τεχνολογίες.

Για τα λογισμικά που βασίζονται στη java αν εμφανίζονται μηνύματα λάθους τύπου Application Blocked ή Your security settings have blocked an untrusted application from running, θα πρέπει να προσθέσετε στο Java Control Panel (εφαρμογή Configure Java) στο tab Security και στο Exception Site List τον παρόντα κόμβο https://ts.sch.gr & http://ts.sch.gr (από την επιλογή Edit Site List...) και κατόπιν να επανεκκινήσετε το Pale Moon.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την τοπική εγκατάσταση των συγκεκριμένων λογισμικών, αυτά είναι διαθέσιμα:

 

 

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες online στους παρακάτω συνδέσμους:

Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 17:06 Τελευταία ενημέρωση : Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 14:11