Καλωσήρθατε στον κόμβο της Τεχνικής Στήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων Σχολικών Μονάδων

Techniki Stirixi

Η υπηρεσία της Τεχνικής Στήριξης (ΤΣ) Πληροφοριακών Συστημάτων Σχολικών Μονάδων του Υπουργείου Παιδείας, έχει στόχο την υποστήριξη του πληροφοριακού εξοπλισμού των Εκπαιδευτικών και Διοικητικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποτελεί μια από τις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ.). Ενημερωθείτε ποιος είναι ο Σκοπός και οι Δράσεις της ΤΣ στις αντίστοιχες σελίδες.

Στη Βιβλιοθήκη υπάρχουν έγγραφα σε μορφή docx, odt, pdf κτλ οργανωμένα σε Κατηγορίες όπως Οδηγίες Εγκατάστασης – Διαχείρισης Εργαστηρίων, Κανονισμοί - Διαδικασίες κτλ που χρειάζεται ο Υπεύθυνος Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ.. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα Αναζήτηση Βιβλιοθήκης, για να εντοπίσετε εύκολα σχετικό υλικό. Αναζητήστε τα Δημοφιλή ή τα Πρόσφατα ή τα Προτεινόμενα έγγραφα της Βιβλιοθήκης. Πληροφορηθείτε για τη δράση Προώθηση ΕΛ/ΛΑΚ.


DOCman flat list
Renders a flat list of documents from one or more categories
DOCman flat list
Renders a flat list of documents from one or more categories
DOCman flat list
Renders a flat list of documents from one or more categories

Ενημερωθείτε από τα Νέα για τα πρόσφατα άρθρα. Επισκεφτείτε το wiki για τις online εκδόσεις των οδηγών για linux & windows, το Αποθετήριο Πιστοποιημένου Εκπαιδευτικού Λογισμικού για βασισμένες στο debian διανομές linux (πχ ubuntu) καθώς και το Online Εκπαιδευτικό Λογισμικό για απευθείας εκτέλεση των εκπαιδευτικών λογισμικών στο φυλλομετρητή Pale Moon.

download ubuntu virtual machine
repository for educational software
online software
To top